Testament / Levenstestament

In een testament regel je wat er na jouw overlijden met jouw nalatenschap moet gebeuren. Je kunt daarbij afwijken van het wettelijk erfecht, specifieke erfgenamen benoemen, legaten opnemen, een executeur, bewindvoerder en/of een voogd aanwijzen.

Wie voert namens jou het woord als je dat zelf door ziekte of een ongeval niet meer kunt? Je kunt een persoon die je 100% vertrouwt de bevoegdheid geven om jouw zaken te regelen en beslissingen voor jou te nemen. Over jouw financiën, woning en inboedel. Maar ook over medische zaken en verpleeghuisopname. Door nu alvast jouw wensen vast te leggen in een levenstestament, houd je straks zelf de touwtjes in handen.

Tarief

De kosten van een testament / levenstestament zijn afhankelijk van wat je wenst te regelen.

Waar kun je terecht in NL?

Als je voor het opstellen van een testament / levenstestamentgebruik wilt maken van de NL Notariaat, dan wordt een gelieerde notaris van NL Notariaat jouw notaris in de buurt. Klik hier voor een overzicht van de vestigingsplaatsen van circa 60 notariskantoren in heel Nederland waarmee NL Notariaat samenwerkt.

Hoe maak je gebruik van NL Notariaat?
  • stuur een e-mail naar info@nlnotariaat.nl; of
  • bel NL Notariaat: 085 - 013 8000. 

Wij zullen je vervolgens kosteloos in contact brengen met één van de aangesloten notarissen bij jou in de buurt. Hij/zij bespreekt graag jouw wensen en zal je dan exact aangeven wat de kosten zijn voor het opstellen van het testament.